Atlas retete
Rosée des Pyrénées Catalanes
Rosée des Pyrénées Catalanes este carne de vițel albă obținută din rasele rezistente Pyrenean Brown,...
Irouléguy rouge
Acest mic nume francez este situat în țara bascilor franceze. Deși se produc și vinuri albe și roze,...
Irouléguy blanc
Vinurile albe Irouléguy sunt produse în țara bască franceză din Petit Courbu (Ondaria Zuria), Petit ...
Jambon du Kintoa
Jambon du Kintoa este o șuncă renumită preparată cu carne de porc provenită de la porci crescuți în ...
Esquirrou
Esquirrou este o brânză tare franceză făcută din lapte de oaie, produsă în Pyrénées-Atlantiques și î...
Le Brebiou
Le Brebiou este o brânză franceză care provine din Pyrénées-Atlantiques, unde este produsă din 1994 ...
Micul basc
Petit Basque este o brânză franceză semi-tare produsă în bască în Munții Pirinei. Brânza a fost iniț...
Ossau-Iraty
Ossau-Iraty este o brânză nefiertă , presată, semi-tare, făcută din lapte de capră din lanțul muntos...
Kintoa
Carnea de porc Kintoa provine din renumita pie noir du Pays Basque , crescută în aer liber în turme ...
Thon Basquaise
Thon Basquaise este un preparat tradițional francez originar din Pays Basque. Este făcută dintr-o co...
Merlu koskera
Merlu koskera este un preparat tradițional francez originar din regiunea bascilor. Mâncarea se prepa...
Gâteau Basque
Acest tort basc clasic este format din două straturi de aluat scurt și fie o umplutură făcută cu con...