Atlas retete
Merlu koskera
Merlu koskera este un preparat tradițional francez originar din regiunea bascilor. Mâncarea se prepa...
Gâteau Basque
Acest tort basc clasic este format din două straturi de aluat scurt și fie o umplutură făcută cu con...
Piperada
Piperade este un fel de mâncare tradițional din regiunea Țării Bascilor Franceze, constând din roșii...
Rinquinquin
Rinquinquin este un aperitiv provensal popular, cu aromă de piersici. Baza este făcută cu vin alb, î...
Pastis
Această băutură națională franceză este făcută cu anason stelat, puternic dulce, care conferă pastis...
Côtes de Provence Rosé
Deși denumirea Côtes de Provence produce și vinuri roșii și albe, cea mai mare parte a producției sa...
Thym de Provence
Thym de Provence este o plantă veșnic verde cu utilizări culinare, medicinale și ornamentale. Se num...
Herbes de Provence
Acest amestec de ierburi și condimente renumit în întreaga lume provine din regiunea Provence din Fr...
Aïoli
Acest sos bogat de usturoi este asemănător ca textură cu maioneza și este folosit în mod obișnuit în...
Miel de Provence
Miel de Provence este mierea produsă din una sau mai multe flori din flora sălbatică din regiunile f...
Tomme à l'Ancienne
Tomme à l'Ancienne este o brânză franceză care provine din regiunea Provence-Alpes-Côte d'Azur. Brân...
Brousse de Rove
Brousse de Rove este o brânză franceză originară din regiunea Provence-Alpes-Côte d'Azur. Brânza se ...