Atlas retete

Piment d'Espelette

Piment d'Espelette este un ardei iute roșu aprins, cules manual, cu un miros puternic care amintește...

Vinsobres

Situat în sudul văii Ronului, Vinsobres este o denumire franceză desemnată pentru vinurile roșii de ...

Schitul Vin de Paille

Acest vin rar aparține denumirii Hermitage și este făcut din struguri albi Marsanne. Vin de Paille e...

Hermitage blanc

Deși sunt mai puțin renumite decât vinurile roșii din regiune, vinurile albe Hermitage prezintă și o...

Hermitage rouge

Considerat adesea drept unul dintre cele mai excepționale vinuri din lume, vinurile roșii Hermitage ...

Crozes-Hermitage rouge

Situat pe malul estic al Ronului, Crozes-Hermitage este un denumire francez care produce în principa...

Clairette de Die

Clairette de Die este un mic denumire francez situat în departamentul Drôme, care produce vinuri spu...

Crémant de Die

Crémant de Die este o denumire franceza situata in departamentul Drôme (regiunea viticola Rhône). De...

Ail de la Drôme

Ail de la Drôme este un usturoi alb de dimensiuni mari din soiurile Messidrôme și Thermidrôme , cult...

Olives Noires de Nyons

Tanche Varietatea de măsline de la Nyon o anumită nuanță de maro, aproape negru, și sunt fin încreți...

Volailles de la Drôme

Volailles de la Drôme este păsări de curte pure sau încrucișate crescute în regiunea Drôme din Franț...

Mont d'Or

Cunoscută și sub numele de Vacherin du Haut-Doubs , Mont d'Or este o brânză moale făcută din lapte c...