Atlas retete
Pansette de Gerzat
Pansette de Gerzat este o specialitate a orașului francez omonim. A fost popularizată în 1913 de căt...
Volailles du Gers
Volailles du Gers este carne de pasare din departamentul Gers din Franta, cu piele delicata, pulpa f...
Bonde de Gatine
Bonde de Gatine este o brânză franceză produsă în zona mlaștină Gatine din Poitou. Brânza este făcut...
Tavel
Taveleste o denumire franceza situata in sudul Ronului care produce vinuri roze seci. Aceste trandaf...
Huile d'olive de Nîmes
Huile d'olive de Nîmes este un ulei de măsline cu gust unic, fructat, obținut în principal din soiul...
Fraises de Nîmes
Fraises de Nimes sunt căpșuni proaspete, alungite ale Ciflorette și Gariguette soiurile cultivate în...
Olive de Nîmes
Olive de Nîmes sunt măsline verzi întregi din soiul Picholine , cu o textură caracteristică crocantă...
Gratin Dauphinois
Consumat în mod tradițional de țăranii din regiunea istorică Dauphiné din Franța, gratinul Dauphinoi...
Comté
Comté este o brânză mare, tare, făcută din lapte de vacă nepasteurizat, cu cel puțin 45% grăsime și ...
Cancoillotte
Cancoillotte este o brânză franceză originară din regiunea Franche-Comté. Se crede că această brânză...
Poulet à la Comtoise
Poulet à la comtoise este un preparat tradițional din regiunea franceză Franche-Comté. Se compune di...
Gâteau de ménage
Gâteau de ménage sau tort de uz casnic este un tort tradițional, simplu, originar din regiunea franc...