Atlas retete
Polarde du Périgord
Poularde du Périgord este o varietate de găină tânără îngrășată, cu mușchi bine dezvoltați marmorați...
Poulet du Périgord
Poulet du Périgord este o rasă de pui cu creștere lentă din regiunea Périgord din colțul de sud-vest...
Agneau du Périgord
Agneau du Périgordeste carnea proaspătă de miel de la miei tăiați între 80 și 180 de zile și cu o gr...
Sobronade
Sobronade este o supă tradițională franceză originară din Périgord. Deși este privit ca o supă, felu...
Domfront
Domfront este un pere, o băutură spumante făcută din mai multe soiuri de pere de pere culese manual ...
Moutarde de Dijon
Moutarde de Dijon este un muștar tradițional francez, caracterizat prin culoarea sa galben pal și o ...
Nonnette
Nonnette-urile delicate, sau prăjiturile individuale umplute cu gem, sunt unul dintre deserturile cl...
Dacquoise
Atât crocant, cât și cremos ca textură, acest tort franțuzesc este făcut în mod tradițional cu pandi...
Gâteau Creusois
Gâteau Creusois este o prăjitură tradițională franțuzească originară din Creuse. Este făcută dintr-o...
Piure Crécy
Această celebră supă de morcovi francez este revendicată de Crécy-la-Chapelle din departamentul Sein...
Coutances
Coutances este o brânză moale franceză originară de pe coasta Normandiei. Brânza este făcută din lap...
Lichior Chambord
Chambord este un lichior de zmeură care a fost modelat după o lichior străveche din valea Loarei. Ba...