Atlas retete
Volailles de la Drôme
Volailles de la Drôme este păsări de curte pure sau încrucișate crescute în regiunea Drôme din Franț...
Mont d'Or
Cunoscută și sub numele de Vacherin du Haut-Doubs , Mont d'Or este o brânză moale făcută din lapte c...
Vacherin
Vacherin este un grup de brânzeturi făcute din lapte de vacă. Există două tipuri principale de Vache...
Paipet fier
Paipet fier sau pépéfier este un fel de mâncare tradițional și rural francez, originar din Doubs. Mâ...
Saussignac
Saussignaceste o denumire franceză pentru vinurile de desert produse din struguri Muscadelle, Sauvig...
Chapon du Périgord
Chapon du Périgord este o pasăre mascul care aparține unei varietăți de pui cu creștere lentă din co...
Trufa Neagra Périgord
Denumite după regiunea Périgord francez, aceste trufe negre cresc cuibărite în rădăcinile de alun și...
Fraise du Périgord
Fraise du Périgord sunt căpșuni cultivate pe câmpuri deschise și dealuri pline de castani, în regiun...
Margotin
Margotin este o brânză tradițională franceză care provine din Perigord. Brânza este făcută dintr-o c...
Trappe d'Echourgnac
Trappe d'Echourgnac este o brânză franceză produsă în Dordogne la Abbaye Notre-Dame de Bonne Espéran...
Polarde du Périgord
Poularde du Périgord este o varietate de găină tânără îngrășată, cu mușchi bine dezvoltați marmorați...
Poulet du Périgord
Poulet du Périgord este o rasă de pui cu creștere lentă din regiunea Périgord din colțul de sud-vest...