Atlas retete
Jambon de l'Ardéche
Jambon de l'Ardéche este o șuncă uscată obținută din pulpa de porc, produsă în regiunea muntoasă Rhô...
Saucisson de l'Ardèche
Saucisson de l'Ardéche este un cârnați din carne și grăsime de porc, produs în regiunea Ardéche din ...
Châtaigne d'Ardèche
Châtaigne d'Ardéche sunt castane dulci din vechile soiuri locale de Castanea sativa Miller cultivate...
Picodon
Picodon este o brânză mică, rotundă, făcută din lapte de capră, cu o greutate minimă de 60 de grame,...
Crique ardéchoise
Crique ardéchoise este un preparat tradițional francez originar din regiunea Ardeche. Această clătit...
Armagnac
Considerat a fi unul dintre primele soiuri de țuică de struguri produse în Franța, Armagnacprovine d...
Sfântul Albay
Inventată în 1976, Saint Albray este o brânză franceză în formă de floare, făcută din lapte de vacă ...
Porc du Sud-Ouest
Porc du Sud-Ouest este carne de porc proaspătă de la porci născuți și crescuți în sud-vestul Franței...
Rillauds
Rillauds este o specialitate tradițională franceză originară din Anjou. Felul de mâncare constă din ...
Ficelle Picarde
Ficelle picarde sau Picardy string este un preparat tradițional din regiunea franceză Picardia, un a...
Fourme d'Ambert
Fourme d'Ambert este o brânză neobișnuit de înaltă, rotundă, albastră, nepresată și nefiertă, cu un ...
Cuisses de grenouilles
Cuisses de grenouilles este un fel de mâncare tradițional francez din pulpe de broaște prăjite. Este...