Atlas retete

Jambon de l'Ardéche

Jambon de l'Ardéche este o șuncă uscată obținută din pulpa de porc, produsă în regiunea muntoasă Rhô...

Saucisson de l'Ardèche

Saucisson de l'Ardéche este un cârnați din carne și grăsime de porc, produs în regiunea Ardéche din ...

Châtaigne d'Ardèche

Châtaigne d'Ardéche sunt castane dulci din vechile soiuri locale de Castanea sativa Miller cultivate...

Picodon

Picodon este o brânză mică, rotundă, făcută din lapte de capră, cu o greutate minimă de 60 de grame,...

Crique ardéchoise

Crique ardéchoise este un preparat tradițional francez originar din regiunea Ardeche. Această clătit...

Armagnac

Considerat a fi unul dintre primele soiuri de țuică de struguri produse în Franța, Armagnacprovine d...

Sfântul Albay

Inventată în 1976, Saint Albray este o brânză franceză în formă de floare, făcută din lapte de vacă ...

Porc du Sud-Ouest

Porc du Sud-Ouest este carne de porc proaspătă de la porci născuți și crescuți în sud-vestul Franței...

Rillauds

Rillauds este o specialitate tradițională franceză originară din Anjou. Felul de mâncare constă din ...

Ficelle Picarde

Ficelle picarde sau Picardy string este un preparat tradițional din regiunea franceză Picardia, un a...

Fourme d'Ambert

Fourme d'Ambert este o brânză neobișnuit de înaltă, rotundă, albastră, nepresată și nefiertă, cu un ...

Cuisses de grenouilles

Cuisses de grenouilles este un fel de mâncare tradițional francez din pulpe de broaște prăjite. Este...