Atlas retete
Porc aux pruneaux
Porc aux pruneaux este un clasic bistro francez. Mâncarea constă în friptură de porc cu prune uscate...
Boudin noir aux pommes
Boudin noir aux pommes este un fel de mâncare tradițională franțuzească, care constă dintr-un cârnaț...
Pommes de terre soufflées
Cartofii soufflé este o creație franceză interesantă care se face prin prăjirea dublă a feliilor de ...
Pommes Anna
Pommes Anna este un fel de mâncare francez de cartofi minimalist, dar provocator, care constă din ca...
Antricot
Entrecôte este un tip de friptură de vită care este tăiată între coaste, dar este mai frecvent cunos...
Regal
Royal este un desert clasic francez, cunoscut și sub numele de trianon . Baza prăjiturii este făcută...
Sufleu cu ciocolată
Sufleul de ciocolată este un desert franțuzesc rafinat care combină ciocolata neagră cu o bază cremo...
Mousse au ciocolata
Acest desert clasic francez este făcut cu ciocolată neagră, ouă, unt, zahăr și sare. Se caracterizea...
Escargot
Escargotul, sau melcii gătiți, sunt o delicatesă franțuzească îndrăgită, care este de obicei servită...
Sufleu glacé
Denumit și sufleu congelat sau sufleu cu înghețată, sufleul glacé este un desert rece preparat prin ...
Parfait
Numele acestui desert franțuzesc parțial congelat înseamnă perfect – așa că ne putem imagina că crea...
Chiftea
Rissole este un grup interesant de feluri de mâncare cu o istorie intrigantă. Risolele franțuzești o...