Atlas retete
Flädle
Flädle este o clătită germană care constă din ingrediente de bază, cum ar fi făină, ouă, lapte sau a...
Crema bavareza
Această cremă bogată și mătăsoasă de ouă este îngroșată cu gelatină și combinată cu frișcă. Se serve...
Agnes Bernauer Torte
O specialitate semnătură a cofetăriei și cafenelei Krönner , torta Agnes Bernauer este o prăjitură b...
Schlachteplatte
Schlachteplatte este o sărbătoare tradițională bavareză care constă din diferite tipuri de carne și ...
Presskopf
Presskopf wurst este o varietate de brânză germană care este făcută din diferite părți de animale, c...
Gelbwurst
Originar din Bavaria, gelbwurst sau cârnați galbenieste un soi de cârnați germani care a fost în mod...
Serviettenknödel
Serviettenknödel sunt găluște germane de pâine, sau Semmelknödel care își derivă numele - găluște cu...
Semmelknödel
Semmelknödel sunt găluște populare de pâine germană – hrănitoare și convenabile, sunt una dintre cel...
Dampfnudeln
Dampfnudeln este un fel de mâncare tradițional germană făcută prin găluștele din aluat de drojdie la...
Radi
Radi este o gustare tradițională germană originară din Bavaria. Gustarea se face prin spiralizarea u...
Quarkbällchen
Quarkbällchen, adică bile de cuarc, este o gustare tradițională germană care este de obicei făcută p...
Bayerische Breze
Acest covrig tradițional bavarez are forma pentru a simboliza două brațe îndoite pentru rugăciune și...