Atlas retete

Flädle

Flädle este o clătită germană care constă din ingrediente de bază, cum ar fi făină, ouă, lapte sau a...

Crema bavareza

Această cremă bogată și mătăsoasă de ouă este îngroșată cu gelatină și combinată cu frișcă. Se serve...

Agnes Bernauer Torte

O specialitate semnătură a cofetăriei și cafenelei Krönner , torta Agnes Bernauer este o prăjitură b...

Schlachteplatte

Schlachteplatte este o sărbătoare tradițională bavareză care constă din diferite tipuri de carne și ...

Presskopf

Presskopf wurst este o varietate de brânză germană care este făcută din diferite părți de animale, c...

Gelbwurst

Originar din Bavaria, gelbwurst sau cârnați galbenieste un soi de cârnați germani care a fost în mod...

Serviettenknödel

Serviettenknödel sunt găluște germane de pâine, sau Semmelknödel care își derivă numele - găluște cu...

Semmelknödel

Semmelknödel sunt găluște populare de pâine germană – hrănitoare și convenabile, sunt una dintre cel...

Dampfnudeln

Dampfnudeln este un fel de mâncare tradițional germană făcută prin găluștele din aluat de drojdie la...

Radi

Radi este o gustare tradițională germană originară din Bavaria. Gustarea se face prin spiralizarea u...

Quarkbällchen

Quarkbällchen, adică bile de cuarc, este o gustare tradițională germană care este de obicei făcută p...

Bayerische Breze

Acest covrig tradițional bavarez are forma pentru a simboliza două brațe îndoite pentru rugăciune și...