Atlas retete
Mamirolle
Mamirolle este o brânză semi-moale făcută din lapte de vacă pasteurizat care a fost făcută pentru pr...
Cabernet d'Anjou
Cabernet d'Anjou este o denumire franceză situată în Anjou, în principal în Maine-et-Loire, care est...
Saumur-Champigny
Situat în Valea Loarei, Saumur-Champigny este o denumire franceză și subregiunea Samur. Denumirea es...
Coteaux du Layon
Coteaux du Layon este o denumire franceză situată în regiunea viticolă Loira. Este cunoscut pentru v...
Coteaux de l'Aubance
Coteaux de l'Aubance este o denumire franceza situata in valea Loarei. Regiunea produce exclusiv vin...
Savennières
Originar din regiunea Anjou din Valea Loarei, acest vin alb francez este produs din soiul de strugur...
Echalote d'Anjou
Echalote d'Anjou este o eșalotă proaspătă din specia Alium cepa, cultivată în regiunea franceză Main...
Volailles de Cholet
Volailles de Cholet este carnea de pasăre vândută sub formă de carcase întregi sau bucăți tăiate, pr...
Volailles du Maine
Volailles du Maine (pui de fermă și curcan) este păsări de curte de calitate excelentă, fără surplus...
Rosette de Lyon
Rosette de Lyon este un cârnați francez originar din Lyon, de unde și numele. Acest cârnați bogat și...
Cervelle de canut
Cervelle de canut este o cremă de brânză proaspătă tartinată care este adesea asezonată cu oțet, sar...
Brioșă Saucisson
Brioșa Saucisson este o specialitate franceză care provine din orașul Lyon. Constă dintr-un cârnați ...