Atlas retete
Cervelle de canut
Cervelle de canut este o cremă de brânză proaspătă tartinată care este adesea asezonată cu oțet, sar...
Brioșă Saucisson
Brioșa Saucisson este o specialitate franceză care provine din orașul Lyon. Constă dintr-un cârnați ...
Salată Lyonneză
Salata Lyonnaise constă din salată verde, bacon, crutoane și un ou poșat care este pus deasupra. Est...
Coupétado
Coupétado este o budincă de pâine tradițională franceză, originară din Lozère. De obicei, se face cu...
Calvados
Calvadoseste un brandy distilat din cidru de mere sau o combinație de mere și pere. Sucul fermentat...
Kir Normand
Kir Normand este o variantă a celebrului Kir, făcută cu o combinație de crème de cassis, Calvados și...
Cidre Cotentin
Acest cidru spumant nepasteurizat este produs în jumătatea de nord a departamentului La Manche și es...
Moules de Bouchot
Moules de Bouchot sunt midii care sunt cultivate pe țăruși din larve prinse în habitatul lor natural...
Porc de Normandie
Porc de Normandie este carne de porc din regiunile franceze Eure, Seine-Maritime, Calvados, Orne și ...
Gibassier
Gibassier este un produs de patiserie francez format din făină, zahăr, ouă, unt și ulei de măsline. ...
Pruneaux d'Agen
Prunele Agen sunt fructele uscate ale prunei d'EnteSoi de prun care este cultivat în regiunea Aquita...
Tourin
Această supă tradițională de usturoi din sud-vestul Franței constă din cantități mari de usturoi, ce...