Atlas retete
Pruneaux d'Agen
Prunele Agen sunt fructele uscate ale prunei d'EnteSoi de prun care este cultivat în regiunea Aquita...
Tourin
Această supă tradițională de usturoi din sud-vestul Franței constă din cantități mari de usturoi, ce...
Melon du Quercy
Melon du Quercy este un pepene galben cu pulpă portocalie, cu coaja verde până la galbenă, produs în...
Agneau du Quercy
Agneau du Quercy este carne de miel din regiunea uscată Quercy din Franța, folosind miei care au fos...
Fuseau Lorrain
Fuseau Lorrain este specialitatea locală de cârnați din regiunea Lorena franceză. Este un cârnați af...
Mirabelles de Lorraine
O specialitate a regiunii Lorena din Franța încă din secolul al XVI-lea, aceste prune sunt mici, cu ...
Carré de l'Est
Carré de l'Est este o brânză franceză făcută cu lapte de vacă. Este originar din regiunea Lorena. În...
Tête de veau
După cum ar putea sugera și numele, acest fel de mâncare franțuzesc constă dintr-un cap de vițel, ca...
Tourte Lorraine
Acest antreu consistent, plin de carne, este adesea confundat cu patéul Lorrain, o altă plăcintă cla...
Quiche Lorraine
Deși quiche-urile pot fi făcute cu aproape orice, de la carne și legume până la fructe de mare, ierb...
Romorantin
Romorantineste un strugure francez cu coajă albă, cu coajă târzie, cultivat în estul Loarei. Este un...
Cheverny blanc
Vinurile albe Cheverny sunt produse în Loir-et-Cher și aparțin AOC Cheverny. Vinurile se bazează în ...