Atlas retete
Romorantin
Romorantineste un strugure francez cu coajă albă, cu coajă târzie, cultivat în estul Loarei. Este un...
Cheverny blanc
Vinurile albe Cheverny sunt produse în Loir-et-Cher și aparțin AOC Cheverny. Vinurile se bazează în ...
Volailles de l'Orléanais
Volailles de l'Orleanais este carne de pasăre fermă, cu proprietăți organoleptice excelente, cultiva...
Muscadet Sèvre et Maine
Muscadet Sèvre et Maine este cea mai cunoscută regiune a denumirii Muscadet. Regiunea este, de aseme...
Volailles d'Ancenis
Volailles d'Ancenis este păsări de curte din regiunile franceze Loire-Atlantique și Maine-et-Loire. ...
Fourme de Montbrison
Fourme de Montbrison este o brânză moale nepresată și sărată, obținută din lapte de vacă în regiunil...
Brebis du Lochois
Brebis du Lochois este o brânză modernă franceză originară din centrul Franței. Se face cu lapte de ...
Couronne Lochoise
Couronne Lochoise este o mică brânză franceză produsă în cantități limitate în zona din jurul Loches...
Livarot
Livarot is a soft, pungent cheese made from cow's milk, and it must always be sold in cylindrical fo...
Pomme du Limousin
Pomme du Limousin este un măr proaspăt din soiul Golden delicious, cu o aromă bine echilibrată de ac...
Veau du Limousin
Veau du Limousin sunt viței care alăptează din rasa pură Limousine sau Charollais care sunt sacrific...
Porc du Limousin
Porc du Limousin este carne de porc cu un procent minim de grăsime, crescută și sacrificată în regiu...