Atlas retete

Veau du Limousin

Veau du Limousin sunt viței care alăptează din rasa pură Limousine sau Charollais care sunt sacrific...

Porc du Limousin

Porc du Limousin este carne de porc cu un procent minim de grăsime, crescută și sacrificată în regiu...

Farcidura

Farcidure este un fel de mâncare aromat provenit din regiunea franceză Limousin. Inițial, era un tip...

Clafoutis

Originar din zona Limousin din Franța și datând cel puțin de la mijlocul anilor 1800, clafoutis este...

Insula Lifou Taro și Yam

Oamenii din societatea Konak care trăiesc în Noua Caledonie au o tradiție îndelungată de cultivare a...

Volailles de Licques

Volailles de Licqueseste păsările de curte care sunt crescute încet în aer liber, inclusiv curcani, ...

Rosé des Riceys

Rosé des Riceys este o denumire franceza situata in comuna Riceys care produce trandafiri din Pinot ...

Ail Rose de Lautrec

Ail Rose de Lautrec este cel mai bun usturoi din Franța, cu căței roz și piele albă la exterior. Est...

Petit Pardou

Petit Pardou este o brânză franceză care provine din zona Laruns. Brânza este făcută din lapte de va...

Bleu de Laqueuille

Bleu de Laqueuille este o brânză franceză care provine din satul omonim Laqueuille. Brânza a fost pr...

Baguette Laonnaise

Baguette Laonnaise este o brânză franceză originară din orașul Laon. Această brânză semi-moale este ...

Pélardon des Cévennes

Pélardon des Cévennes este o brânză tradițională în stil tomme francez, originară din Languedoc. Brâ...