Atlas retete
Baguette Laonnaise
Baguette Laonnaise este o brânză franceză originară din orașul Laon. Această brânză semi-moale este ...
Pélardon des Cévennes
Pélardon des Cévennes este o brânză tradițională în stil tomme francez, originară din Languedoc. Brâ...
Catare
Cathare este o brânză franceză originară din regiunea Languedoc-Roussillon. Se face din lapte crud d...
Lucques du Languedoc
Lucques du Languedocsunt măsline verzi originare din Italia și cultivate și recoltate în zona Langue...
Cassoulet
Acest fel de mâncare tradițional pe bază de fasole și carne din sud-vestul Franței este disponibil î...
Bourride
Cunoscut și sub numele de vărul bouillabaisse, bourride este o tocană de pește populară, originară d...
Langres
Langres este o brânză moale făcută exclusiv din lapte de vacă pe platoul Langres și pe pășunile Bass...
Tursan rouge
Tursan este o denumire franceza situata in Gasconia, mai exact in regiunea viticola Chalosse, dar di...
Asperge des Sables des Landes
Asperge des Sables des Landes este sparanghelul proaspăt care crește sub pământ în regiunea Landes d...
Volailles des Landes
Volailles des Landes este păsări de curte (prepelițe, găini de guineea, pui, caponi, curcani de Crăc...
Boeuf de Chalosse
Boeuf de Chalosse este carnea proaspătă de vită a junincilor sau masculilor castrați din regiunea Aq...
Pastis landais
Pastis landais este un produs de patiserie tradițional francez. Este făcută dintr-o combinație de ou...