Atlas retete

Baguette Laonnaise

Baguette Laonnaise este o brânză franceză originară din orașul Laon. Această brânză semi-moale este ...

Pélardon des Cévennes

Pélardon des Cévennes este o brânză tradițională în stil tomme francez, originară din Languedoc. Brâ...

Catare

Cathare este o brânză franceză originară din regiunea Languedoc-Roussillon. Se face din lapte crud d...

Lucques du Languedoc

Lucques du Languedocsunt măsline verzi originare din Italia și cultivate și recoltate în zona Langue...

Cassoulet

Acest fel de mâncare tradițional pe bază de fasole și carne din sud-vestul Franței este disponibil î...

Bourride

Cunoscut și sub numele de vărul bouillabaisse, bourride este o tocană de pește populară, originară d...

Langres

Langres este o brânză moale făcută exclusiv din lapte de vacă pe platoul Langres și pe pășunile Bass...

Tursan rouge

Tursan este o denumire franceza situata in Gasconia, mai exact in regiunea viticola Chalosse, dar di...

Asperge des Sables des Landes

Asperge des Sables des Landes este sparanghelul proaspăt care crește sub pământ în regiunea Landes d...

Volailles des Landes

Volailles des Landes este păsări de curte (prepelițe, găini de guineea, pui, caponi, curcani de Crăc...

Boeuf de Chalosse

Boeuf de Chalosse este carnea proaspătă de vită a junincilor sau masculilor castrați din regiunea Aq...

Pastis landais

Pastis landais este un produs de patiserie tradițional francez. Este făcută dintr-o combinație de ou...