Atlas retete
Boeuf de Chalosse
Boeuf de Chalosse este carnea proaspătă de vită a junincilor sau masculilor castrați din regiunea Aq...
Pastis landais
Pastis landais este un produs de patiserie tradițional francez. Este făcută dintr-o combinație de ou...
Salata Landaise
Salata Landaise este o salată tradițională franceză originară din zona Landes, renumită pentru rața ...
Tarte Tatin
O versiune decadentă a plăcintei clasice cu mere, tarte Tatin constă din mere feliate, asezonate cu ...
Lalande-de-Pomerol
Lalande-de-Pomerol este un mic nume francez situat în regiunea viticolă Libourne din Bordeaux. Vinur...
Laguiole
Laguiole este o brânză semi-moale, aromată, făcută din lapte de vacă crud, integral, cu o coajă groa...
Pélardon des Corbières
Pélardon des Corbières este o brânză tradițională franceză care provine din Languedoc-Roussillon. Br...
Mouclade
Mouclade este un fel de mâncare tradițional francez originar din La Rochelle, în sud-vestul Franței....
Cendré de Niort
Cendré de Niort este o brânză franceză care provine din regiunea Poitou-Charentes. Brânza este făcut...
Pouteille
Pouteille este o tocană tradițională franceză, originară din satul La Canourgue. Mâncarea este făcut...
Jurançon moelleux
Aparținând denumirii Jurançon, care se află la poalele Pirineilor, Jurançon moelleux este un vin de ...
Jurançon sec
Jurançon este un denumire francez pentru vinurile albe seci (sec) și dulci (moelleux). Denumirea est...