Atlas retete

Jurançon moelleux

Aparținând denumirii Jurançon, care se află la poalele Pirineilor, Jurançon moelleux este un vin de ...

Jurançon sec

Jurançon este un denumire francez pentru vinurile albe seci (sec) și dulci (moelleux). Denumirea est...

Vin galben

Tradus ca vin galben , acest vin francez sec unic este produs în regiunea Jura din strugurii Savagni...

Bleu de Gex Haut-Jura

Bleu du Haut-Jura sau Bleu de Septmoncel este o brânză albastră, nefiartă și nepresată, obținută din...

Fondue Jurassienne

Acesta este încă unul dintre acele feluri de mâncare vechi de secole care au fost inventate ca o mod...

Volailles de Janzé

Volailles de Janzé este păsările de curte crescute în aer liber în regiunea Ille-et-Vilaine și canto...

Beurre d'Isigny

Beurre d'Isigny este un unt făcut din lapte și smântână pasteurizate în Golful Veys și văile înconju...

Raviole du Dauphiné

Raviole du Dauphiné este o adevărată specialitate delicioasă din regiunile franceze Drôme și Isère -...

Vouvray efervescent

Deși denumirea Vouvray produce, de asemenea, vinuri liniștite și dulci, stilul predominant este un v...

Bourgueil

Aceste vinuri roșii sunt produse în valea centrală a Loarei, având ca principal soi de struguri Cabe...

Valençay rouge

Vinul roșu Valençay se încadrează într-o denumire mai largă Valençay, care include și vinuri albe și...

Pouligny-Saint-Pierre

Pouligny-Saint-Pierre este o brânză tradițională cu coajă naturală obținută din lapte de capră în re...