Atlas retete
Jurançon moelleux
Aparținând denumirii Jurançon, care se află la poalele Pirineilor, Jurançon moelleux este un vin de ...
Jurançon sec
Jurançon este un denumire francez pentru vinurile albe seci (sec) și dulci (moelleux). Denumirea est...
Vin galben
Tradus ca vin galben , acest vin francez sec unic este produs în regiunea Jura din strugurii Savagni...
Bleu de Gex Haut-Jura
Bleu du Haut-Jura sau Bleu de Septmoncel este o brânză albastră, nefiartă și nepresată, obținută din...
Fondue Jurassienne
Acesta este încă unul dintre acele feluri de mâncare vechi de secole care au fost inventate ca o mod...
Volailles de Janzé
Volailles de Janzé este păsările de curte crescute în aer liber în regiunea Ille-et-Vilaine și canto...
Beurre d'Isigny
Beurre d'Isigny este un unt făcut din lapte și smântână pasteurizate în Golful Veys și văile înconju...
Raviole du Dauphiné
Raviole du Dauphiné este o adevărată specialitate delicioasă din regiunile franceze Drôme și Isère -...
Vouvray efervescent
Deși denumirea Vouvray produce, de asemenea, vinuri liniștite și dulci, stilul predominant este un v...
Bourgueil
Aceste vinuri roșii sunt produse în valea centrală a Loarei, având ca principal soi de struguri Cabe...
Valençay rouge
Vinul roșu Valençay se încadrează într-o denumire mai largă Valençay, care include și vinuri albe și...
Pouligny-Saint-Pierre
Pouligny-Saint-Pierre este o brânză tradițională cu coajă naturală obținută din lapte de capră în re...