Atlas retete
Valençay rouge
Vinul roșu Valençay se încadrează într-o denumire mai largă Valençay, care include și vinuri albe și...
Pouligny-Saint-Pierre
Pouligny-Saint-Pierre este o brânză tradițională cu coajă naturală obținută din lapte de capră în re...
Galette-saucisse
Acest produs clasic de mâncare stradală provine din Bretania franceză, mai exact din departamentul I...
Fromage de Meaux
Fromage de Meaux este o brânză tradițională franceză și versiunea pasteurizată a Brie de Meaux (facu...
Brie de Nangis
Brie de Nangis este o brânză franceză care provine din Brie. Fabricat din lapte crud de vacă, acest ...
Fontainebleau
Datând din secolul al XVIII-lea, Fontainebleau este o brânză franceză originară din Ile-de-France. E...
Explorator
Explorateur este o brânză moale franceză făcută din lapte de vacă în regiunea Île-de-France. Se cara...
Volailles du Gatinais
Volailles du Gatinais este păsări de curte crescute la fermă care pot fi vândute fie proaspete, fie ...
Volailles de Houdan
Volailles de Houdan este păsări de curte din specia Gallus produsă în regiunile Haute-Normandie și C...
Faugères Rouge
Deși produce și vinuri albe și roze, Faugères este o denumire franceză situată în Languedoc-Roussill...
Picpoul de Pinet
Picpoul de Pinet este vinul uimitor de crocant și uscat din Languedoc, obținut din vechiul soi local...
Brebis du Puyfaucon
Brebis du Puyfaucon este o brânză franceză făcută cu lapte crud de oaie. Brânza este produsă exclusi...