Atlas retete
Picpoul de Pinet
Picpoul de Pinet este vinul uimitor de crocant și uscat din Languedoc, obținut din vechiul soi local...
Brebis du Puyfaucon
Brebis du Puyfaucon este o brânză franceză făcută cu lapte crud de oaie. Brânza este produsă exclusi...
Tannat
Tannateste un strugure francez cu coajă roșie, asociat în principal cu sud-vestul Franței și cu denu...
Baréges-Gavarnie
Baréges-Gavarnie este carne proaspătă de la oi adulte născute, crescute și sacrificate în regiunea m...
Jambon Noir de Bigorre
Jambon noir de Bigorre este o sunca curata facuta cu carne de porc de la porci pur rasa Gascon Noir ...
Tomme des Pyrénées
Tomme des Pyrénées este o brânză semi-tare, din lapte de vacă, din regiunea Pyrénées din Franța, car...
Turmalet
Tourmalet este o brânză franceză care provine din Pirinei. Brânza este o versiune de fermă a Petit B...
Porc noir de Bigorre
Porc noir de Bigorre este carnea de porc provenita de la porcii Gascon Noir de Bigorre , cea mai vec...
Raclette de Savoie
Raclette de Savoie este o brânză veche de munte comună regiunii Savoie din Franța și cantonului Vala...
Chevrotin
Chevrotin este o brânză presată în mucegai făcută din lapte de capră în regiunea Haute-Savoie din Fr...
Reblochon
Reblochon este o brânză semi-tare, presată, cu o greutate de aproximativ 500 de grame, făcută din la...
Caprice des Dieux
Caprice des dieux este o brânză franceză originară din microregiunea Bassigny. Această brânză moale ...