Atlas retete
Reblochon
Reblochon este o brânză semi-tare, presată, cu o greutate de aproximativ 500 de grame, făcută din la...
Caprice des Dieux
Caprice des dieux este o brânză franceză originară din microregiunea Bassigny. Această brânză moale ...
Volailles du plateau de Langres
Volailles du plateau de Langres este o păsări Eticheta Roșie din regiunile Haute Marne și Côte d'Or ...
Lentille verte du Puy
Lentille verte du Puy sunt cunoscute în mod obișnuit ca linte Puy, cultivate în regiunea franceză Ha...
Baskeriu
Baskeriu este o brânză franceză care provine din zona Haute-Garonne din Midi-Pyrénées. Brânza este f...
Sel de Guérande
Sel de Guérande și Fleur de sel de Guérandesunt tipuri de sare de mare din mlaștinile sărate din pen...
Noix de Grenoble
Noix de Grenoble sunt nuci care sunt adunate în coaja lor de la sfârșitul lunii septembrie și provin...
Semillon
Sémillon este un vin alb sec produs din struguri Sémillon. Deși sunt originari din Bordeaux, strugur...
Moulis
Moulis este cea mai mică dintre cele șase denumiri Médoc din Bordeaux. Regiunea produce în principal...
Sainte-Croix-du-Mont
Sainte-Croix-du-Mont este o denumire franceza pentru vinuri albe dulci situate in Bordeaux. Muscadel...
Saint-Estèphe
Saint-Estèphe este o denumire franceză situată în subregiunea Médoc Bordeaux. Principalele soiuri de...
Haut-Médoc
Haut-Médoceste o denumire franceza situata in renumita regiune viticola Médoc. Cabernet Sauvignon, M...