Atlas retete
Parfait
Numele acestui desert franțuzesc parțial congelat înseamnă perfect – așa că ne putem imagina că crea...
Chiftea
Rissole este un grup interesant de feluri de mâncare cu o istorie intrigantă. Risolele franțuzești o...
Mille feuilles
Crem, fulgător și delicat, acest desert francez poate fi tradus literal ca o mie de frunze . Millefo...
Croissant
Aceste produse de patiserie fulgioase, de culoare aurie, în formă de semilună, sunt cel mai bine făc...
Beignets
Aceste pătrate de aluat de patiserie prăjite sunt stropite cu zahăr pudră și se servesc în mod tradi...
Ecler
Aceste produse de patiserie alungite, cu o glazură atrăgătoare, un exterior crocant, un interior moa...
Gelozii
Jalouziile sunt produse de patiserie dulci simple originare din Franța. Acestea constau din benzi de...
Dariole
Dariole este un desert francez care datează din Europa medievală. Este o tarta mica cu coaja de pati...
Pain aux stafide
Pain aux raisins sau escargot (lit. melc) este un produs de patiserie francez în formă de spirală, r...
Pain au chocolat
Pain au chocolat este un rulou francez de viennoiserie realizat dintr-o combinație de aluat dreptung...
Chouquette
Uimitor de fragede și extrem de ușoare, chouquette-urile sunt foitaje aerisite de pâte à choux împân...
Croquembouche
O adevărată piesă centrală de spectacol, croquembouche constă din profiterole de patiserie choux car...