Atlas retete
Tort Sf. Onoré
Numit după Sfântul Honoré, patronul francez al brutarilor, acest desert complex este o adevărată rep...
Galette des rois
Acest desert clasic francez este de obicei asociat cu regiunile din nordul și centrul Franței și apa...
Charlotte Russe
Acest tort își are originea în Franța secolului al XVIII-lea, ca un pandișpan presat într-o formă el...
Fraisier
Fraisier este o prăjitură franțuzească, numele său derivat din cuvântul fraise , care înseamnă căpșu...
Gâteau au yaourt
Gâteau au yaourt sau prăjitura cu iaurt este un tort franțuzesc popular, care este adesea servit oas...
Friand
Aceste prăjituri franțuzești mici și delicate sunt similare cu brioșele ca aspect și textură. Aceste...
Tarta
Această plăcintă franceză populară constă dintr-o crustă de patiserie umplută cu ouă, smântână și or...
Quiche au fromage
Această delicatesă franțuzească savuroasă, coaptă, constă dintr-o crustă subțire de patiserie, acope...
Quiche cu homar
Această varietate de quiche folosește carne tocată de homar ca ingredient vedetă. În mod tradițional...
Quiche Florentine
Quiche Florentine este un fel de mâncare franțuzesc cu influențe italiene – o plăcintă constând dint...
Hachis Parmentier
Hachis Parmentier este un fel de mâncare tradițional franțuzesc format din piure și cartofi copți, c...
Plăcintă cu bezea cu lămâie
Acest desert copt este făcut cu un strat de bază de aluat scurt, acoperit cu cremă de lămâie și beze...