Atlas retete

Tort Sf. Onoré

Numit după Sfântul Honoré, patronul francez al brutarilor, acest desert complex este o adevărată rep...

Galette des rois

Acest desert clasic francez este de obicei asociat cu regiunile din nordul și centrul Franței și apa...

Charlotte Russe

Acest tort își are originea în Franța secolului al XVIII-lea, ca un pandișpan presat într-o formă el...

Fraisier

Fraisier este o prăjitură franțuzească, numele său derivat din cuvântul fraise , care înseamnă căpșu...

Gâteau au yaourt

Gâteau au yaourt sau prăjitura cu iaurt este un tort franțuzesc popular, care este adesea servit oas...

Friand

Aceste prăjituri franțuzești mici și delicate sunt similare cu brioșele ca aspect și textură. Aceste...

Tarta

Această plăcintă franceză populară constă dintr-o crustă de patiserie umplută cu ouă, smântână și or...

Quiche au fromage

Această delicatesă franțuzească savuroasă, coaptă, constă dintr-o crustă subțire de patiserie, acope...

Quiche cu homar

Această varietate de quiche folosește carne tocată de homar ca ingredient vedetă. În mod tradițional...

Quiche Florentine

Quiche Florentine este un fel de mâncare franțuzesc cu influențe italiene – o plăcintă constând dint...

Hachis Parmentier

Hachis Parmentier este un fel de mâncare tradițional franțuzesc format din piure și cartofi copți, c...

Plăcintă cu bezea cu lămâie

Acest desert copt este făcut cu un strat de bază de aluat scurt, acoperit cu cremă de lămâie și beze...