Atlas retete
Mousse au cafe
Deși provine din bucătăria tradițională franceză, acest tratament delicat se bucură de o popularitat...
Mousse au citron
Ușor, cremos și acidulat, acesta este un desert clasic, elegant, format din ouă, zahăr, smântână, su...
mousse
Acest tratament ușor, pufos, cremos, dulce sau sărat, provine din Franța secolului al XVIII-lea. Cuv...
Île flottante
Île flottante sau insula plutitoare este un desert popular originar din Franța, constând din bezele ...
Sufleu Grand Marnier
Sufleul Grand Marnier este un desert clasic francez. Sufleul este făcut cu o combinație de Grand Mar...
Bezea de fructe
Bezea cu fructe este un desert care constă dintr-o bază sau coajă crocantă de bezea care este acoper...
Souffle aux framboises
Sufleul de zmeură roz deschis este unul dintre deserturile clasice franceze. Combinația încântătoare...
Sufleu cu kiwi
Aceasta este o varietate rece de sufleu, preparat cu frișcă, zahăr, agar agar (sau gelatină), ouă și...
bezea frantuzeasca
Bezeaua franceză este cea mai de bază varietate dintre cele trei tehnici de bezea: franceză, elveția...
Mousse au caramel
Ușor, ușor de făcut și extrem de elegant, mousse-ul de caramel este o invenție franceză constând din...
praline franceze
Pralinele franțuzești sunt produse dulci tradiționale realizate cu o combinație de zahăr caramelizat...
Café Liégeois
Café Liégeois este un desert francez preparat cu cafea cu gheață, înghețată de cafea și frișcă. Iniț...