Atlas retete

Chouquette

Uimitor de fragede și extrem de ușoare, chouquette-urile sunt foitaje aerisite de pâte à choux împân...

Croquembouche

O adevărată piesă centrală de spectacol, croquembouche constă din profiterole de patiserie choux car...

Profiterol

Aceste foietaj acoperite cu ciocolată sunt umplute fie cu frișcă, cremă, cremă de patiserie, fie cu ...

Crêpes Suzette

Aceste crêpe delicioase preparate à la flambé sunt stropite în beurre Suzette , un sos făcut cu unt,...

Farsele de crêpe

Crêpes farcies este un fel de mâncare tradițional franțuzesc constând din clătite umplute. Clătitele...

Gâteau mille crêpes

O mie de crêpes cake - așa cum este tradus în engleză - este un desert clasic francez format din crê...

Tartă cu bezea

Tarta cu bezea este un desert dulce format dintr-o coajă de patiserie care este umplută cu caș aroma...

Crema de caramel

Acest desert popular constă dintr-o bază de cremă și un topping moale de caramel. Originile cremei c...

Cremă de zahăr ars

Acest desert tradițional de cremă de ouă constă din gălbenușuri de ou, smântână, zahăr și vanilie, c...

Finanțator

Financier este un mic tort franțuzesc care uneori este confundat în mod eronat cu un patiserie, deoa...

Tort Sf. Onoré

Numit după Sfântul Honoré, patronul francez al brutarilor, acest desert complex este o adevărată rep...

Galette des rois

Acest desert clasic francez este de obicei asociat cu regiunile din nordul și centrul Franței și apa...