Atlas retete
Hachis Parmentier
Hachis Parmentier este un fel de mâncare tradițional franțuzesc format din piure și cartofi copți, c...
Plăcintă cu bezea cu lămâie
Acest desert copt este făcut cu un strat de bază de aluat scurt, acoperit cu cremă de lămâie și beze...
En vessie
En vessie este o tehnică neobișnuită de gătit franceză, care se face de obicei cu o vezică de porc, ...
En papillote
En papillote (lit. în hârtie sau în pergament) este o tehnică franceză simplă de preparare a aliment...
Meunière
Tradus aproximativ ca în felul soției morarului , termenul à la meunière se referă la o tehnică de g...
Gratinați
Expresia franceză au gratin este un termen de zi cu zi în lumea culinară, denotă o tehnică de prepar...
Brioşă
Această specialitate coaptă este un tip francez de viennoiserie , o încrucișare între un produs de p...
Plateau de fruits de mer
Plateau de fruits de mer, care se traduce printr- o farfurie cu fructe de mare , este un fel de mânc...
Foie gras poêlé
Foie gras la tigaie este un fel de mâncare franțuzesc simplu, dar elegant, care este de obicei savur...
Mousse de foie gras
Mousse de foie gras este o delicatesă franțuzească făcută cu felii de foie gras de rață sau de gâscă...
Mousse de foie de canard au Porto
Acest clasic francez combină ficatul de rață, ouăle, laptele sau smântâna și condimentele într-un am...
florentinii
Florentinele sunt prăjiturile tradiționale care sunt deosebit de populare în Europa și, deși nu se ș...