Atlas retete
Mousse de foie de canard au Porto
Acest clasic francez combină ficatul de rață, ouăle, laptele sau smântâna și condimentele într-un am...
florentinii
Florentinele sunt prăjiturile tradiționale care sunt deosebit de populare în Europa și, deși nu se ș...
Biscuiți cu bezea
Fursecurile cu bezea sunt făcute cu un amestec gros și tare de albușuri bătute spumă și zahăr. Bucăț...
Merguez frites
Merguez Frites este un produs de bază pentru mâncarea stradală pariziană, un sandviș care constă din...
Pain aux noix
Această pâine cu drojdie în stil francez este pregătită în mod tradițional cu făină de grâu sau de g...
Pain au son
Pain au son este o pâine tradițională franceză cu tărâțe. Pentru a fi numit astfel, cel puțin 25% tă...
Pain perdu
Considerat o versiune timpurie a faimosului mic dejun numit pâine prăjită , pain perdu este un fel d...
Pain de mie
O traducere aproximativă a numelui acestei populare pâini franceze este „pâine fără crustă”, referin...
Pain de Campagne
Pain de campagne sau pâinea de țară este o pâine tradițională, rustică, care se prepară în toată Fra...
Ficelle
Ficelle este o pâine franceză lungă și subțire care este spongioasă și fragedă la interior și crocan...
Mousse au cafe
Deși provine din bucătăria tradițională franceză, acest tratament delicat se bucură de o popularitat...
Mousse au citron
Ușor, cremos și acidulat, acesta este un desert clasic, elegant, format din ouă, zahăr, smântână, su...