Atlas retete

Mousse de foie de canard au Porto

Acest clasic francez combină ficatul de rață, ouăle, laptele sau smântâna și condimentele într-un am...

florentinii

Florentinele sunt prăjiturile tradiționale care sunt deosebit de populare în Europa și, deși nu se ș...

Biscuiți cu bezea

Fursecurile cu bezea sunt făcute cu un amestec gros și tare de albușuri bătute spumă și zahăr. Bucăț...

Merguez frites

Merguez Frites este un produs de bază pentru mâncarea stradală pariziană, un sandviș care constă din...

Pain aux noix

Această pâine cu drojdie în stil francez este pregătită în mod tradițional cu făină de grâu sau de g...

Pain au son

Pain au son este o pâine tradițională franceză cu tărâțe. Pentru a fi numit astfel, cel puțin 25% tă...

Pain perdu

Considerat o versiune timpurie a faimosului mic dejun numit pâine prăjită , pain perdu este un fel d...

Pain de mie

O traducere aproximativă a numelui acestei populare pâini franceze este „pâine fără crustă”, referin...

Pain de Campagne

Pain de campagne sau pâinea de țară este o pâine tradițională, rustică, care se prepară în toată Fra...

Ficelle

Ficelle este o pâine franceză lungă și subțire care este spongioasă și fragedă la interior și crocan...

Mousse au cafe

Deși provine din bucătăria tradițională franceză, acest tratament delicat se bucură de o popularitat...

Mousse au citron

Ușor, cremos și acidulat, acesta este un desert clasic, elegant, format din ouă, zahăr, smântână, su...